ASUSPRO B9440UA

‘S WERELDS LICHTSTE ZAKELIJKE NOTEBOOK

De 14” ASUSPRO B9440 is de zakelijke notebook die u altijd en overal ter wereld op de hoogte houdt van uw zaken. Met een gewicht van slechts 1kg is het 's werelds lichtste 14" zakelijke notebook. Dit biedt gemakkelijke mobiliteit, terwijl de duurzaamheid op enterpriseniveau en zijn MIL-STD 810G classificatie voor robuustheid zorgen, vooral tijdens het reizen. Dat is nog eens
een slimme manier om overal en altijd te kunnen werken, letterlijk wereldwijd.

De 14” ASUSPRO B9440 is de lichtste zakelijke notebook in zijn klasse en weegt inclusief accu slechts 1,05kg.

 Nooit meer een zware laptop meesjouwen op een zakenreis, dankzij de ASUSPRO B9440. Niet alleen is het de lichtste 14" zakelijke notebook, de ASUSPRO B9440 is ook ontworpen en gemaakt om mobiel werken gemakkelijker te maken dan ooit tevoren. Om nog maar te zwijgen van het ultra-compacte ontwerp van de notebook, met een footprint die niet groter is dan veel 13" notebooks, waardoor hij uiterst gemakkelijk mee te nemen is om onderweg op te werken.
 
De ASUSPRO B9440 is synoniem met slim reizen, slim werken en er goed uitzien. De ASUSPRO B9440 is niet alleen ontworpen voor maximale prestaties, hij is ook een lust voor het oog en is uitgerust met ingenieuze slimme functies die een heel nieuwe betekenis geven aan slim reizen.

LANG MEEGAANDE ACCUDUUR VAN 10 UUR

Niets is meer frustrerend dan een zakelijke notebook met een lege accu wanneer u zich bezig moet houden met belangrijke werkzaamheden. Dat is nu voorbij, want de ASUSPRO B9440 heeft meer dan 10 uur accuduur.

OMNI-CONNECTIVITEIT MET SIMPRO DOCK

U komt nooit meer aansluitpoorten tekort op uw zakelijke notebook, dankzij de optionele SimPro Dock. De omni-connectiviteit van de SimPro Dock zorgt voor meerdere naadloze interfaces en is gemakkelijk voor onderweg.
De SimPro Dock maakt verbinding met de ASUSPRO B9440 via zijn USB Type-C poorten en biedt een uitgebreide reeks poorten en aansluitingen:
 
  • 1 x VGA D-Sub video-uit
  • 2 x Display Port video-uit (resolutie tot FHD 1920x1080 op 60Hz)
  • 1 x HDMI video-uit
  • 1 x Hoofdtelefoon / luidspreker-uit
  • 4 x USB Type-A poorten: 2 x USB 3.0 (achter) en 2 x USB 3.0 met ondersteuning snelladen (voor)
  • 1 x USB Type-C: USB 3.1 Gen 1
  • 1 x RJ45 Ethernetpoort
  • 1 x SD-kaartlezer
  • 1 x AC voedingsadapterpoort

TEVREDENHEIDSGARANTIE OVER DE  COMPUTERPRESTATIES

Hoge computerprestaties, altijd en overal, waar uw zakenreis u ook brengt. De ASUSPRO B9440 wordt aangedreven door de Intel® Core™ i7 vPro™ processor met optionele Intel vPro ondersteuning voor verbeterde enterprise beheermogelijkheden en beveiliging. Daarnaast is er de optionele Trusted Platform Module (TPM) voor verdere hardwarebeveiliging.

KRISTALHELDER GELUID

De audiomogelijkheden van de ASUSPRO B9440 zijn indrukwekkend meeslepend, met volle bassen en kristalhelder geluid. Het wordt geleverd door het krachtige ASUS SonicMaster audiosysteem, ontworpen met Harman/Kardon, en zorgt ervoor dat elke decibel als muziek in de oren klinkt.

Harman/Kardon Tuning - Het audiosysteem van de ASUSPRO B9440 werd getuned door experts van het ASUS 'Golden Ears' audioteam en door het gerenommeerde audiofiele bedrijf Harman/Kardon, om de allerbeste ervaring te waarborgen bij het afspelen van een grote verscheidenheid aan content.

PRO-MILIEU ASUS

Als een pro-milieu gericht bedrijf, leidt GreenASUS de industrie via exclusieve initiatieven zoals de energiebesparende EPU-technologie en ASUS Power Manager. Dit heeft ervoor gezorgd dat het merk de hoogste milieucertificeringen in deze sector heeft ontvangen, waaronder de Energy Star. GreenASUS bevordert ook milieuvriendelijke processen op vier gebieden: groen ontwerp, groen aankoopbeleid, groene diensten, alsmede groener dan de wettelijke compliance-eisen.

Groen ontwerp

Wij ontwerpen producten voor gemakkelijk hergebruik, recycling en demontage en die de energie-efficiëntie van het product verbeteren. Ook zien we streng toe op de naleving van richtlijnen voor gevaarlijke stoffen.

Groen aankoopbeleid

We bewaken een groen systeem voor het beheer van de toeleveringsketen (SRM) en onderhouden een online database van groene leveranciers.

fdhfbnbgfgf

Groene diensten en marketing

We stimuleren ondersteuning voor recyclingprogramma's en zorgen ervoor dat liefdadigheidsorganisaties van deze initiatieven profiteren.

Groener dan wettelijke compliance

De RoHS-richtlijn beperkt het gebruik van 6 gevaarlijke substanties, maar ASUSPRO voegt daar uit eigen beweging nog eens 31 substanties aan toe voor de veiligheid van haar klanten, medewerkers en de Aarde.

 

Verkrijgbaar bij: